παλαίωση φωτογραφίας σε ξύλο

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

παλαίωση φωτογραφίας σε ξύλο

Μια στιγμή που θέλεις να θυμάσαι…
Ένα μοναδικό δώρο για την όποια δήποτε περίσταση. Δώρο που μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Ένα ξεχωριστό συναίσθημα εντυπώνεται στο ξύλο με παλαίωση φωτογραφίας. Εκφράστε με ένα διαφορετικό και ξεχωριστό τρόπο τα συναισθήματα σας προς τους οικείους σας.
Διαστάσεις – Χαρακτηριστικά
Η πιο συνηθισμένες διαστάσεις ξύλου είναι 9Χ13 εκ., 20Χ30εκ. και 30Χ40εκ. Φυσικά είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε και να προσαρμοστούμε στο όποιο μέγεθος, ανάλογα με τον τύπο της φωτογραφίας και τον προσανατολισμό της. Το ξύλο που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον είναι η λευκή ξυλεία. Έχουμε όμως και περιπτώσεις όπου ο πελάτης μας προμηθεύει το υλικό (π.χ. παλαιό παράθυρο ή πόρτα) δημιουργώντας έτσι μοναδικά αποτελέσματα, λόγω προσωπικής συναισθηματικής αξίας. Οι χρωματισμοί μπορεί να γίνουν είτε σε τόνους σέπια / μαυρόασπρου που φέρνουν στο νου τη νοσταλγία του παλιού, είτε ακόμη και σε έγχρωμο. Ότι και εάν επιλέξετε, εμείς εγγυώμαστε ότι το αποτέλεσμα θα θυμίζει τη φωτογραφία που φθάρηκε στο χρόνο, αλλά άντεξε. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό στην κάθε περίπτωση.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Η παλαίωση φωτογραφίας αποτελεί ιδανικό δώρο για όλες τις περιστάσεις αγάπης και φιλίας. Μπορεί να γίνει σε γενέθλια, σε ονομαστική εορτή, σε επέτειο, σε γάμο ή σε βάπτιση. Αποτελεί δώρο ξεχωριστό, όσο και το ιδιαίτερο συναίσθημα στη σχέση σας!
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία μπορεί να έχετε. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!