παλαίωση εικόνας αγίου σε ξύλο

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

παλαίωση εικόνας αγίου σε ξύλο

Το δώρο για όλες τις περιστάσεις…
Ένα μοναδικό και ξεχωριστό δώρο για την όποια δήποτε περίσταση. Δώρο που μπορεί να κρατήσει για πάντα. Ένα διαφορετικό συναίσθημα εντυπώνεται στο ξύλο με παλαίωση εικόνας αγίου σε ξύλο. Εκφράστε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο τα συναισθήματα σας προς τους οικείους σας.
Διαστάσεις – Χαρακτηριστικά
Η πιο συνηθισμένες διαστάσεις ξύλου είναι 9Χ13 εκ., 20Χ30εκ. και 30Χ40εκ. Φυσικά είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε και να προσαρμοστούμε στο όποιο μέγεθος, ανάλογα με τον τύπο της εικόνας αγίου και τον προσανατολισμό της. Μπορούμε επίσης να συνδυάσουμε πέραν της μιας εικόνας στην ίδια παλαίωση. Το ξύλο που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον είναι η λευκή ξυλεία. Έχουμε όμως και περιπτώσεις όπου ο πελάτης μας προμηθεύει το υλικό (π.χ. παλαιό παράθυρο ή πόρτα) δημιουργώντας έτσι μοναδικά αποτελέσματα, λόγω προσωπικής συναισθηματικής αξίας. Ότι και εάν επιλέξετε, εμείς εγγυώμαστε ότι το αποτέλεσμα θα θυμίζει την εικόνα που φθάρηκε στο χρόνο, αλλά άντεξε. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό στην κάθε περίπτωση.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Η παλαίωση εικόνας αγίου σε ξύλο αποτελεί ιδανικό δώρο για όλες τις περιστάσεις. Μπορεί να γίνει σε γενέθλια, σε ονομαστική εορτή, σε επέτειο, σε γάμο ή σε βάπτιση. Το μικρό μέγεθος (9Χ13εκ. συνήθως) αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για μπομπονιέρα γάμου ή βάπτισης. Γενικά μια εικόνα αγίου αποτελεί δώρο ξεχωριστό, όσο και το ιδιαίτερο συναίσθημα στη σχέση σας!
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία μπορεί να έχετε. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!