σκάκια

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

χειροποίητα σκάκια / σκακιέρες

64 μοναδικά τετράγωνα…
Το χειροποίητο σκάκι / σκακιέρα είναι για τους λάτρεις του παιχνιδιού. Είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε ξεχωριστές χειροποίητες σκακιέρες για τους μοναδικούς. Η εσωτερική διακόσμηση μπορεί να γίνει με απεριόριστα μοτίβα. Η εξωτερική / περιμετρική κορνίζα μπορεί να είναι απλή, με χρώμα, με σκάλισμα, βιντάζ ή με όποιο τρόπο και συνδυασμό επιθυμείτε.
Κάτι που θα μείνει για πάντα!
Είτε πρόκεται για εσάς ή για φίλο / γνωστό, μια χειροποίητη σκακιέρα είναι κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να προσαρμόζεται άψογα στους χρωματιστούς και στυλ του χώρου σας. Έτσι θα αποτελεί ένα μοναδικό στολίδι που θα ξεχωρίζει.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Η σκακιέρα δεν είναι δώρο που ταιριάζει σε όλους. Αποτελεί ένα τέλειο δώρο για ξεχωριστά άτομα στη ζωή μας όσο και για τον εαυτό μας!
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα σκάκια που έχουμε δημιουργήσει μέχρι στιγμής. Ξανά, η όποια ιδέα ή επιθυμία μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για την όποια απορία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό μέγεθος, χρωματισμό και μοναδικό δημιούργημα επιθυμείτε για να ταιριάζει και με τα πιόνια του σκακιού της επιλογής σας. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!