σουβέρ

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

σουβέρ

Φτιάξε το δικό σου..!

Τα σουβέρ αποτελούν από μόνα τους μέρος της καθημερινότητας μας. Είτε αυτά βρίσκονται στην κουζίνα ή στο σαλόνι μας. Προτείνουμε πρωτότυπες λύσεις που μπορούν να διαμορφωθούν σε σχέδιο και χρωματισμούς χωρίς περιορισμό. Σε φυσικό χρώμα ή χρωματιστά, σκέτα ή με πυρογραφία, ότι εσείς επιλέξετε. Ακόμη μπορούμε να δημιουργήσουμε σχέδια τα οποία συνδυάζονται μεταξύ τους για τη συμπλήρωση ενός σετ.

Κάτι το ασυνήθιστο!

Το μεράκι και η αγάπη που τρέφουμε για το χειροποίητο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση το πάθος με το οποίο δημιουργούμε, δίνει στο αποτέλεσμα μια μοναδική αξία. Εξού και το κάθε προϊόν είναι ξεχωριστό και διαφορετικό.

Ιδανική δωρο-πρόταση

Είτε είναι για τον καφέ / τσάι στο σπίτι είτε είναι για μπομπονιέρα ή δώρο σε μια βάφτιση ή ένα γάμο, τα χειροποίητα σουβέρ πάντα θα έχουν μια θέση στις επιλογές σας.

Η συλλογή μας

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα δημιουργήματα μας. Και να θυμάστε, ότι η όποια ιδέα ή σχέδιο μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για την όποια απορία. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!