χειροποίητες μπομπονιέρες

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

χειροποίητες μπομπονιέρες

Το δώρο που θα φυλαχτεί για πάντα…
Το εργαστήρι μας προσφέρει μοναδικές χειροποίητες μπομπονιέρες για όλες τις περιστάσεις σε ποικιλία τύπων, διαστάσεων και επιλογών χρωμάτων και σχεδίων. Τα πιο συνηθισμένα είδη μπομπονιέρας αφορούν την παλαίωση εικόνας αγίου, την παλαίωση φωτογραφίας και τις χειροποίητες ξύλινες φιγούρες. Φυσικά επιλογές υπάρχουν απεριόριστες. Όπως θα δείτε στη συλλογή μας, έχουμε ήδη δημιουργήσει σκαλιστές μπομπονιέρες, ξύλινα σουβέρ, κρεμμασταράκια δωματίου, βιβλιοστάτες, μαγνητάκια και άλλα πολλά είδη. Είμαστε πάντοτε στη διάθεση σας για την όποια ιδέα επιθυμείτε να εφαρμόσετε. Μοναδικός περιορισμός η φαντασία!
Τα συσταστικά της επιτυχίας!
Το μεράκι και η αγάπη που τρέφουμε για το χειροποίητο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Το πάθος με το οποίο κατασκευάζουμε τις χειροποίητες μπομπονιέρες στο εργαστήρι μας, δίνει στο αποτέλεσμα μια μοναδική αξία. Έτσι, το κάθε προϊόν είναι ξεχωριστό και διαφορετικό.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Η μπομπονιέρα είναι ένα αναμνηστικό δώρο το οποίο προσφέρεται σε κάθε καλεσμένο ενός γάμου, μιας βάπτισης καθώς και σε επετείους ζευγαριών. Δίνεται με σκοπό ο συγγενής, φίλος και γνωστός να θυμάται για πάντα αυτή τη ξεχωριστή σας στιγμή. Το χειροποίητο πάντοτε τυγχάνει της εκτίμησης που του αξίζει!
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας. Η όποια ιδέα ή επιθυμία μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας για ότι έχετε να ρωτήσετε. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!