χειροποίητα μαγνητάκια

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

χειροποίητα μαγνητάκια

Το μικρό – μεγάλο δώρο!
Τα χειροποίητα μαγνητάκια είναι μια πρωτότυπη ιδέα με πολλαπλές εφαρμογές. Μαγνητάκια με εικόνες αγίων, με τη δική σας φωτογραφία, σχεδιασμένα στο χέρι, μαγνητάκια φιγούρες ή με ντεκουπάζ, σε στυλ βιντάζ ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο φανταστείτε. Συνδυαστε τα με το δικό σας γούστο για ενα μοναδικό αποτέλεσμα.
Κάτι το ασυνήθιστο!
Το μεράκι και η αγάπη που τρέφουμε για το χειροποίητο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Το κάθε μαγνητάκι είναι διαφορετικό, τόσο για εσάς όσο και για εκείνους που το δέχονται σαν δώρο. Η μοναδικότητα του έγκειται στο συναίσθημα και στην ανάμνηση που εσείς δημιουργείτε με την επιλογή σας.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Τα χειροποίητα μαγνητάκια δύναται να χρησιμοποιηθούν ως μπομπονιέρα βάπτισης, γάμου ή ακόμη ως αναμνηστικό σουβενίρ / δώρο. Το θέμα και το στυλ στα μαγνητάκια μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει άψογα με την ευρύτερη ιδέα του γεγονότος.
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα δημιουργήματα μας. Η όποια ιδέα ή επιθυμία μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για την όποια απορία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό μέγεθος, χρωματισμό και μοναδικό χαρακτηριστικό επιθυμείτε. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!