χειροποίητα μπρελόκ

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

χειροποίητα μπρελόκ

Το μικρό και χρήσιμο δώρο…
Μπορούμε να δημιουργήσουμε μοναδικά χειροποίητα μπρελόκ από ξύλο. Τα μπρελόκ γενικά έχουν σαν κύριο σκοπό τους την προστασία του κατόχου από το χάσιμο κλειδιών. Προσφέρουν όμως με εργονομία την ευκολία στην μεταφορά διαφόρων κλειδιών ή και άλλων αντικειμένων ταυτόχρονα.
Το δικό σας μήνυμα!
Προσφέρουμε την επιλογή της μοναδικότητας στα χειροποίητα μπρελόκ που κατασκευάζουμε, δημιουργώντας κάτι μοναδικό για εσάς. Με τη μέθοδο της πυρογραφίας μπορούμε να χαράξουμε στο ξύλο το δικό σας μήνυμα! Αυτό μπορεί να είναι μια ή περισσότερες λέξεις, ανάλογα με το μέγεθος του ξύλου. Για παράδειγμα μια ημερομηνία, ένα όνομα, ένας στίχος ή ένα συμβάν. Μπορεί να είναι το οτιδήποτε σημαίνει κάτι για εσάς. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθούν και οι δύο όψεις εάν το επιθυμείτε. Το τελικό προϊόν μπορεί να χρωματιστεί ή να παραμείνει στο φυσικό του.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Τα χειροποίητα μπρελόκ αποτελούν ιδανικό δώρο για μια ξεχωριστή μπομπονιέρα βάπτισης ή γάμου. Ακόμη επιλέγονται σαν ένα διαφορετικό αναμνηστικό δώρο προς τους «κουμπάρους» σε ένα γάμο. Κυρίως οι τουρίστες το διαλέγουν σαν ένα αναμνηστικό χειροποίητο δώρο (σουβενίρ) για την επίσκεψη τους στο νησί μας. Τα μπρελόκ είναι επίσης κατάλληλα και για ατομικό δώρο σε συγκεκριμένα άτομα.
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα δημιουργήματα μας σε ποικιλία σχημάτων από ξύλο ή ακόμη και από φυσικά κλαδιά δέντρου. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε για την όποια απορία. Η όποια ιδέα ή σχήμα μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!