κρεμμάστρες τοίχου

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

χειροποίητες κρεμμάστρες τοίχου

Διακοσμήστε το χώρο σας με πρωτοτυπία…
Οι χειροποίητες κρεμμάστρες τοίχου αποτελούν μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα εναλλακτικής διακόσμησης του χώρους σας. Είτε αυτός είναι το σαλόνι, η κουζίνα, το υπνοδωμάτιο σας ή ακόμη και ένα παιδικό δωμάτιο. Είμαστε σε θέση να ικανοποιήσουμε την όποια προτίμηση σε σχέδιο, φιγούρα αλλά και επιθυμητό μέγεθος.
Κάτι που ταιριάζει στο χώρο σας!
Επιπρόσθετα η χειροποίητη κατασκευή μπορεί να προσαρμοστεί στο όποιο στυλ της επιθυμίας σας. Με επιλογές μοντέρνου ή κλασσικού, με σχέδιο πυρογραφίας ή σκάλισμα, απλή ή σύνθετη κατασκευή. Οι χρωματισμοί είναι απεριόριστοι. Όποια και εάν είναι η προτίμησή σας δεν υπάρχει περιορισμός στις επιλογές. Ο μόνος περιορισμός η φαντασία!
Ιδανική δωρο-πρόταση
Οι χειροποίητες κρεμμάστρες μπορούν να αποτελέσουν ιδανικό δώρο για πολλές περιστάσεις. Παιδικοί ήρωες σε συνδυασμό με το όνομα του παιδιού αποτελούν την κύρια επιλογή των πελατών μας. Όμως όπως προαναφέρεται δεν υπάρχει περιορισμός. Μπορεί να χρησιμεύσουν για να κρεμμάζονται τα κλειδιά στην κουζίνα, ή τα παλτά των καλεσμένων μας στο σαλόνι.
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικές από τις κατασκευές μας. Η όποια ιδέα ή επιθυμία μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό μέγεθος, χρωματισμό και μοναδικό δημιούργημα επιθυμείτε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την όποια απορία. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!