αξεσουάρ γραφείου

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

αξεσουάρ γραφείου από ξύλο

Πρωτότυπο δώρο για επιχειρηματίες και όχι μόνο…
Τα χειροποίητα αξεσουάρ γραφείου αποτελούν πρωτότυπα δώρα τόσο για επιχειρήσεις / επιχειρηματίες όσο και για τους φίλους / γνωστούς σας. Μπορεί να γίνει η όποια προσαρμογή αναλόγως των αναγκών του κάθε οργανισμού. Για παράδειγμα προσθήκη λογοτύπου, ονοματεπώνυμο ή επωνυμία εταιρείας/οργανισμού. Το σκάλισμα μπορεί να διαφέρει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη ή και το είδος της επιχείρησης / δραστηριότητας.
Κάτι το ασυνήθιστο!
Το μεράκι και η αγάπη που τρέφουμε για το χειροποίητο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Έτσι και στην περίπτωση των αξεσουάρ γραφείου, το πάθος με το οποίο δημιουργούμε, δίνει στο αποτέλεσμα μια μοναδική αξία. Εξού και το κάθε προϊόν είναι ξεχωριστό και διαφορετικό.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Ένα χειροποίητο αξεσουάρ γραφείου αποτελεί ένα εξατομικευμένο δώρο που πάντα θα έχει αξία και χρησιμότητα!
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα δημιουργήματα μας. Η όποια ιδέα ή επιθυμία μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την όποια απορία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό μέγεθος, χρωματισμό και μοναδικό χαρακτηριστικό επιθυμείτε. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!