αγιογραφία

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

αγιογραφία εικόνας σε  ξύλο

Ξεχωριστό δώρο θρησκείας
Η αγιογραφία εικόνας είναι η τέχνη της απεικόνισης ιερών προσώπων ή θρησκευτικών σκηνών ή η παράσταση θρησκευτικών. Σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική μας παράδοση, η αγιογραφική εικόνα δεν στοχεύει σε μια ρεαλιστική αναπαράσταση ενός προσώπου,  αλλά έχει πρωτίστως πνευματική σημασία λόγια,  αφού μέσω αυτής μπορεί να επιτευχθεί μια σχέση ζωής με το Θεό και τους Αγίους μας.
Κάτι το μοναδικό!
Μπορούμε να αγιογραφήσουμε οποιοδήποτε άγιο(α) ή/και αναπαράσταση της επιλογής σας κατόπιν παραγγελίας. Οι επιλογές του τελικού αποτελέσματος μπορεί να είναι με ή χωρίς σκαλιστή κορνίζα, καθώς και σε παλιά ξύλα της επιλογής σας που κατέχετε (λ.χ. παλαιά παράθυρα ή πόρτες)! Η πίστη που τρέφουμε αλλά και η αγάπη για το χειροποίητο μας βοηθούν στο να εξελισσόμαστε συνεχώς στον τομέα της αγιογραφίας. Θα προσπαθούμε πάντα να δίνουμε στο αποτέλεσμα μια μοναδική αξία.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Μια αγιογραφημένη εικόνα θα αποτελεί πάντοτε ένα μοναδικό δώρο για τα δικά μας ξεχωριστά άτομα.
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα δημιουργήματα μας στον τομέα της αγιογραφίας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας εάν έχετε κάποια απορία ή/και για ετοιμασία προσφοράς. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!