εικόνες αγίων με σκάλισμα

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

εικόνες αγίων με σκάλισμα

Ένα ξεχωριστό δώρο…
Οι εικόνες αγίων με σκάλισμα μπορούν να αποτελέσουν ένα πολύ ξεχωριστό δώρο. Το αίσθημα στο οποίο παραπέμπει η ξυλογλυπτική σε συνδυασμό με την όποια εικόνα αγίου, προσδίδουν ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα στο τελικό προϊόν. Εκφράστε με το δικό σας ξεχωριστό τρόπο τα συναισθήματα σας προς τους οικείους σας.
Διαστάσεις – Χαρακτηριστικά
Δεν υπάρχουν συνηθισμένες διαστάσεις όσον αφορά τις εικόνες αγίων με σκάλισμα. Πάντοτε θα είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε και να προσαρμοστούμε στο όποιο μέγεθος, ανάλογα με τον τύπο της εικόνας αγίου και τον προσανατολισμό της. Μια εικόνα μπορεί να είναι εξ ολοκλήρου ξυλόγλυπτη ή απλά με ξυλόγλυπτη περιμετρική κορνίζα. Το ξύλο που χρησιμοποιείται ως επί το πλείστον στην ξυλογλυπτική είναι η οξιά και η λευκή ξυλεία.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Μια εικόνα αγίου με ξυλόγλυπτη κορνίζα αποτελεί ιδανικό δώρο για πάρα πολλές περιστάσεις. Μπορεί να γίνει σε γενέθλια, σε ονομαστική εορτή, σε επέτειο, σε γάμο ή σε βάπτιση. Μια εξ ολοκλήρου ξυλόγλυπτη εικόνα αγίου μπορεί να είναι ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο δώρο.
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για όποια απορία μπορεί να έχετε. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!