μπαούλα

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

μπαούλα

Διακόσμηση και αποθήκευση με άποψη…

Τα ξύλινα χειροποίητα μπαούλα είναι κάτι το ξεχωριστό. Η χρήση τους μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος τους. Επιπρόσθετα, ο χώρος ή/και η περίσταση για τα οποία προορίζεται το μπαούλο παίζει ρόλο. Το μεράκι και η αγάπη που τρέφουμε για το χειροποίητο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Έτσι και σε αυτή την περίπτωση, το πάθος με το οποίο δημιουργούμε, δίνει στο αποτέλεσμα μια μοναδική αξία.

Φτιάξτε το όπως το θέλετε!

Σκαλιστό ή απλό, μικρό ή μεγάλο, μοντέρνο ή βιντάζ, σε φυσικό χρώμα ή της επιλογής σας… Η μοναδικότητα στα χειροποίητα μπαούλα που κατασκευάζουμε πηγάζει από εσάς και τις ανάγκες σας.

Ιδανική δωρο-πρόταση

Μοναδικό δώρο για διακόσμηση σαλονιού ή του σπιτιού σας είναι μια πρόταση. Ιδανική επίσης επιλογή είναι το μπαουλάκι βάπτισης για τα βρεφικά του μωρού. Ακόμη ανάλογα του μεγέθους, προτίθεται και για παιδικό δώρο φύλαξης αντικειμένων ή άλλο (π.χ. παιδικός κουμπαράς). Περιορισμός; η φαντασία!

Η συλλογή μας

Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα δημιουργήματα μας. Η όποια ιδέα ή επιθυμία μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την όποια απορία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό μέγεθος, χρωματισμό και μοναδικό χαρακτηριστικό θέλετε. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!