ξύλινες φιγούρες και σχέδια

ποιοτικά, μοναδικά και διαχρονικά χειροποίητα δώρα!

ξύλινες φιγούρες και σχέδια

Η διαφορετική διακόσμηση…
Οι ξύλινες φιγούρες και σχέδια αποτελούν επίσης μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα εναλλακτικής διακόσμησης του δωματίου του παιδιού σας αλλά και γενικά του χώρου σας. Στο εργαστήρι μας μπορούμε να δημιουργήσουμε την όποια φιγούρα ή και σχήμα / σχέδιο της επιλογής σας στο επιθυμητό μέγεθος. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποιο θα είναι το τελικό αποτέλεσμα.
Το χειροποίητο στοιχείο!
Όπως και στις περισσότερες περιπτώσεις, έτσι και σε αυτή την κατηγορία, το μεράκι και η αγάπη που τρέφουμε για το χειροποίητο είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. Το πάθος με το οποίο δημιουργούμε, δίνει στο αποτέλεσμα μια μοναδική αξία. Εξ’ ου και το κάθε προϊόν είναι ξεχωριστό και διαφορετικό.
Ιδανική δωρο-πρόταση
Μια ξύλινη φιγούρα και σχέδιο μπορεί να αποτελέσει ιδανική ιδέα για παιδικό δώρο διακόσμησης ενός δωματίου. Μπορεί επιπρόσθετα να συνδυαστεί με τη χρησιμότητα της κρεμμάστρας τοίχου. Ακόμη μπορεί να γίνει ένα απλό διακοσμητικό στοιχείο του σαλονιού, της τραπεζαρίας ή της κουζίνας σας. Οι επιλογές είναι απεριόριστες!
Η συλλογή μας
Πιο κάτω μπορείτε να δείτε μερικά από τα δημιουργήματα μας. Η όποια ιδέα ή επιθυμία μπορεί να υλοποιηθεί στην πράξη. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την όποια απορία. Μπορούμε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό μέγεθος, χρωματισμό και μοναδικό σχέδιο επιθυμείτε. Θα εκτιμούσαμε ένα Like τη σελίδα μας στο Facebook!